Iets om over naar huis te schrijven..of toch niet? - Reisverslag uit Seminyak, Indonesië van Joost en Maartje - WaarBenJij.nu Iets om over naar huis te schrijven..of toch niet? - Reisverslag uit Seminyak, Indonesië van Joost en Maartje - WaarBenJij.nu

Iets om over naar huis te schrijven..of toch niet?

Door: Jopie en Staartje

Blijf op de hoogte en volg Joost en Maartje

19 Augustus 2008 | Indonesië, Seminyak

Dag lieve mensen!

We zijn in Seminyak!
Als twee kneusjes naar Schiphol vertrokken, Joost last van zijn rug en Maartje met een verstuikte enkel! In de spits met de tram maar vanaf toen alles op rolletjes. 12 uur lang naas een stotterende oude man uit Australie en met twee kleine Vietnemese kindjes achter ons kwamen de zorgzame kantjes van Maartje wel erg naar voren, en Joost maar diep zuchten ;)
Van slapen is niets gekomen!
Joost vond het eten niet om over naar huis te schrijven.... Maartje wel, dus we schrijven het lekker toch! :) Jawel, beef rendang met een fel roze cakeje!! Op Singapore dus even lekker gedoucht en door naar Bali! Na een reis van 18 uur stond daar onze lieve vriend Adek op ons te wachten. Maartje heeft hem 7 jaar geleden leren kennen op Bali. Hij was samen met een vriend Mawel en Mawels zoontje, Raimon. Raimon was dolblij met de eerst uitgedeelde welpies. Het eerste jongetje op Bali met een oranje en blauwe leeuw, hartstikke trots. Voor Adek hebben we een paar redvesten meegenomen zodat hij zijn Japanse gasten veili kan meenemen om dolfijnen te kijken in zijn boot.
Voor Mawel en Adek nog een Hollands biertje meegenomen. Gek dat die Balinezen niet direct hun kadotjes uitpakken! Maar volgens ons was hij wel blij want hij had een smile van oor tot oor. We zijn met Mawel mee gereden naar Seminyak.
Morgen is er een hindoefeest om te vieren dat iedereen de afgelopen weken zich extra goed en positief heeft opgestelt. Geweldig toch! Ons plan is om heel vroeg naar de water tempel 'tanah lot' te vertrekken (als we wakker kunnen worden)

Wat een heerlijk relaxed plekje is het hier! Volleybal op het strand, meters (maar dan ook echte meters) hoge golven Frans en Bas!! :)
Joost heeft getracht de eerste golven te trotseren! Hij worstelde en kwam na vier salto's onder water toch weer boven! :) Een echte Zeeuw, 'luctor et emergo'! Op het strand leuk met wat lokale kids gek gedaan, we proberen wel een paar foto's te uploaden.
We hebben ook een Indonesisch telefoonnummer nu trouwens! 0062 81 33 86 497 34

Nu is het tijd om een hapje te gaan eten, we zitten te denken aan gado gado en misschien ergens 'martabak'.
Dikke knuffels voor jullie.

Bedankt high 5 rehab voor het berichtje, we nemen nog even contact op over hoe en wat!

nu hebben we nog 10 minuten om wat foto's te uploaden

• 19 Augustus 2008 - 11:14

MamAlita:

Big blue car passing by..?? Ik schrijf op hetzelfde moment dat jullie je dagboek bijwerken. Drie zielen 1 gedachte... kuss

• 19 Augustus 2008 - 11:16

Joost En Maartje:

Uploaden van foto's niet gelukt, vanwege de langzame internetverbinding. Volgende keer beter!!
    Tot snel. X

• 19 Augustus 2008 - 11:53

Anniet:

Klinkt goed guys! De kop is er af:-) In Tunesië pakken ze ook niet gelijk de kadootjes uit. Die worden naar een andere kamer gebracht en dan kennelijk later open gemaakt. Je ziet dus ook geen reactie hahaha. Op zich slim want als het dan tegenvalt hoef je ook geen toneelstukje op te voeren. Dit zal uiteraard niet de gedachte er achter zijn hahahaa.

Hier nog steeds regen. Nog 2 diensten en ook wij hebben vakantie. Heerlijk...Dinsdag 26 vertrekken we naar Tunesië voor 8 daagjes zon, zee en strand.

Geniet lekker en als dat het zeetje is op de foto dan zijn wij ernstig jaloers.

Zoenen
    JAS RASENS

• 19 Augustus 2008 - 14:39

Kees En Netty:

Fijn te horen dat jullie goed zijn aangekomen .. ehhh gearriveerd .. aankomen komt later wel -)

Wij hebben hier donderdagavond weer een Indonesisch/France soiree met K en R ... koken voor 100 man .. zullen aan jullie denken.

KUSSSSSSSS

• 19 Augustus 2008 - 16:43

MamAlita:

Guust heeft vandaag jullie handdoeken gehaald. 2 wit en 2 blauw. Liggen op jullie te wachten als jullie thuiskomen. Voorlopig even de handdoeken op Bali gebruiken. Of een sarong, nietwaar Maartje? Geniet ervan.

• 19 Augustus 2008 - 18:42

Sjoerd En Manon:

He lieve schatjes!!!

Wat goed om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen! Ik heb veel aan jullie gedacht gisteren; ik weer mijn eerste dag werken en jullie ergens in de lucht op weg naar de andere kant van de wereld! Wat moet het heerlijk zijn geweest toen jullie eindelijk aankwamen en de warme "föhn" van de buitenlucht voor het eerst weer voelden! Hier missen jullie niks.. alleen maar regen (altijd fijn om te horen als je in zo'n zonnig land zit natuurlijk ;)

Nou lieverds, we gaan jullie verhalen en foto's op de voet volgen; écht een uitkomst zo'n site! We denken aan jullie... héééééééél veel plezier daar en geniet er van! Vond het trouwens erg gezellig in Den Haag.. moeten we snel maar eens overdoen (en volgens Sjoerd dan met z'n vieren!)

Schatjes... kus kus!

• 19 Augustus 2008 - 21:08

Gert En Ca:

Leuk dat jullie er zijn en een goede reis hebben gehad! Nu lekker vakantie houden en genieten!
    Zoen G&C

• 20 Augustus 2008 - 15:05

Hennie Herfst:

Hoi Joost en Maartje,
    Fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
    Wat leuk dat Adek en mawel jullie zijn komen ophalen van het vliegveld.
    Nou, dit worden leuke stalk-weken voor mij hoor. Je hebt de schrijflust van mama en dat wordt dus genieten.
    Tja, wat betreft "high 5", wil ik me toch beperken tot mijn eigen goeie doelen. (wordt zo veel allemaal he)Wel bel ik mama nog even om te vragen of er nog op dit moment genoeg is voor de moeder van Bagi betr. haar medicijnen. Dit hoor je nog wel van me.
    Ga veel beleven en dus ook veel genieten. Ik kijk al weer uit naar het volgende bericht.
    Lieve groetjes, Hennie

• 20 Augustus 2008 - 16:44

Pa En Ma:

Heerlijk dat jullie er zijn, nu dus genieten!we kijken uit naar de volgende mail en foto,s hoor!veel plezier daar, en lieve groeten van ons.

• 20 Augustus 2008 - 18:38

TantAnky:

Hee lieverds fijn dat jullie goed gearriveerd zijn daar in verwegistan hihihi. Nu maar lekker genieten. Wij zijn gister in Hoofddorp wezen kijken naar een kamer voor Fabje en JA HOOR het is rond. Nog even bij Beppe en Pake geweest. En een beetje toeristje gespeeld in Amsterdam. Lieffies een hele fijne vakantie en tot jullie volgende mail zal ik maar zeggen Dikke kus van TantAnk OomJo en Fabke

• 20 Augustus 2008 - 21:18

Diana:

Hey lieffies!!

Super om jullie verhaaltje te lezen! Haha, wat leuk dat Raimon zo blij was met zijn welpies, ik raakte ze niet meer kwijt aan mijn kinderen in de klas naar het EK. Hoop dat jullie vandaag genoten hebben in de tempel, vast heel bijzonder om te zien. Geniet er lekker van en ik kom snel weer een kijkje nemen!

Dikke kusss

• 20 Augustus 2008 - 21:19

Diana:

Hey lieffies!!

Dikke kusss

• 21 Augustus 2008 - 06:45

Marion:

Hee wereldreizigers!
    Leuk om mee te lezen met jullie avonturen!Leuke foto's ook!!!
    Hoe is het eigenlijk met je oor afgelopen Maartje??
    Voor mij nog maar twee weken en dan ga ik ook lekker naar Australië....
    Nou heel veel plezier we kijken uit naar jullie volgende verhaal!
    groetjes van Marion :-)

• 21 Augustus 2008 - 11:41

Sussie:

Hee sussie en Jopie!
    Vond het echt super om eventjes met jullie te kunnen kletsen net! ben stik jalours...
    Heel erg bedankt alvast voor de tas. Weet zeker dat ie super mooi is. Me susje kent me wel.
    Heel veel plezier. Geniet van ieder moment. En ik hoop dat er heel veel fofo's zijn om te bekijken als jullie terug zijn. Maar daar moet je nu nog maar even niet aan denken!!
    Hele dikke kus.

sussie.

• 21 Augustus 2008 - 14:43

Lesley:

Hoi Lieverds,
    Ik denk aan jullie! ik heb net je moeder heel veel tips gemaild op haar site en mijn mailadres gegeven en mobiele nummer zodat ze mij kan bellen, ik heb veel te veel te vertellen natuurlijk!

Ga je lekker genieten, kan ook niet anders. Boehoe voor je het weet ben je weer terug, Ik check jullie later weer,

Dikke kusknuffel!!!
    Liefs Lesley